Барселона плаща 30 милиона евро, за да подпише с бразилец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунският гранд с удоволствие ще даде 30 милиона евро, за да подпише 18-годишната бразилска звезда Габриел Москардо от Коринтианс

Според информация на испанското издание Fichajes, халфът Габриел Москардо е обект на интерес от Барселона. Коринтианс ще поиска 30 милиона евро, за да се раздели с младата си звезда и Барса с радост ще плати сумата, за да подпише с младия халф.

Габриел Москардо е прекарал цялата си кариера до момента в родината си. 18-годишният играч е в сегашния си клуб Коринтианс от 2017 г. И той направи бързи стъпки през последните половин дузина години, издигайки се в младежката дивизия, преди да пробие в състава на първия отбор този сезон.

Бразилската сензация в полузащитата направи дебюта си в първия отбор през юни 2023 г. и постепенно се превърна в редовен играч в представителния отбор. Габриел се появи 27 пъти за първия отбор и отбора до 20 г. Междувременно прогресът на младежа не остава незабелязан, като привлича вниманието на няколко големи клуба. Летният трансферен прозорец доведе до връзки с Челси, който беше близо до това да си осигури услугите му. Наскоро и Барселона се включи в битката за полузащитника.

Последните информации твърдят, че Деко е направил първите стъпки, за да доведе играча в Каталуния. Ясно е, че Коринтианс ще поиска 30 милиона евро, за да се раздели с 18-годишния звезден полузащитник. И Барселона няма да се противопоставя да даде необходимата сума, за да го привлече в редиците си.