Барселона продължава да мисли за раздяла с Коутиньо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът може да напусне „Камп Ноу“ през лятото,

Бразилският плеймейкър Филипе Коутиньо най-вероятно няма да играе в Барселона през новия сезон, информира „Diario Sport“. „Каталунците“ имат голямо желание да се разделят с високото възнаграждение на бившия играч на Ливърпул и затова възнамеряват да го продадат.

Филипе Коутиньо така и не успя да разкрие потенциала си „Камп Ноу“, като бе пратен под наем в Байрен Мюнхен през сезон 2019/2020, а през миналата кампания получи тежка травма и не е играл от мача с Ейбар на 29 декември миналата година.

Сега „Sport“ излиза с информация, че три отбора проявяват интерес към него, но той трябва да приеме сериозно намаление на заплатата си, за да се присъедини към някой от тях. Италианският шампион Интер е сред кандидатите, но е много малко вероятно Коутиньо да заиграе в бившия си клуб, тъй като “нерадзурите” вече взеха играч на неговата позиция – Хакан Чалханоглу.

Англисйкият Лестър пък има интерес да вземе Коутиньо под наем за следващия сезон. Бразилецът е отворен към идеята да се завърне във Висшата лига, като се твърди, че и Ливърпул може да опитат да си върнат плеймейкъра.

Последният вариант пред Коутиньо е да остане в Барселона, като наставникът Роналд Куман би разчитал на него, когато е здрав, но ръководството на „блаугранас“ не е на едно мнение с нидерландския специалист за ситуацията с бразилеца.