Барселона с офанзива за Садио Мане, ако Меси напусне
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Барселона вече обмисля кой да замени Лионел Меси, ако аржентинецът напусне “Камп Ноу”. Според испанските и английските медии това е звездата на Ливърпул Садио Мане, който е един от най-добрите офанзивни футболисти в света в момента.

Както е известно, Лионел Меси обяви, че иска да напусне “Камп Ноу” още това лято, като решението му хвърли в смут шефовете на “блаугранас” и доведе до крайно недоволство от страна на феновете на клуба, които се струпаха на клубния стадион в знак на протест срещу президента и да изразят искането си Меси да остане.

Според информациите в медиите, ако Лионел Меси напусне Барселона това лято, то вицешампионът на Испания за сезон 2019/20 ще се насочи към Садио Мане. Каталунците обаче ще трябва да извадят сериозна сума, за да вземат сенегалския национал. Според информациите, шампионът на Англия ще иска минимум 107 милиона паунда за правата на офанзивния футболист.

Твърди се, че Мане е склонен да заиграе в испанското първенство. През миналия сезон той записа 47 мача за Ливърпул във всички турнири, в които реализира 22 попадения и бе с ключова роля за спечелването на първата титла на Англия на Ливърпул от 30 години насам.