google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунският гранд е отправил интересна оферта за Нико Уилямс

Каталунският гранд Барселона е направил официално предложение за подписа на звездата на Атлетик Билбао – младият испански национал Нико Уилямс. Футболистът на баския клуб прави страхотно впечатление с изявите си за Испания по време на Европейското първенство 2024.

Според информация на испанската медия “Спорт”, “блаугранас” са отправили предложение на стойност 40 млн. евро за 21-годишния футболист, както и бранителят Иниго Мартинес да замине в посока “Сан Мамес”. 33-годишният централен бранител Мартинес изигра 20 мача за Барса през изминалата кампания, като пропусна част от сезона заради контузия.

Нико Уилямс е основна трансферна цел на Барселона за лятото. Новият наставник на Барса Ханзи Флик иска тимът да бъде с нови попълнения по крилата, като играчът на Атлетик Билбао е първа опция.

Откупната клауза на младока Нико Уилямс е на стойност 50 млн. евро. Барселона обаче пробва да го привлече на по-ниска цена, предлагайки и услугите на Иниго Мартинес, който е бивш играч на баските. Договорът на Уилямс с Атлетик Билбао е до лятото на 2027 година.