Невил: Саутгейт трябва да се довери на Мейно, Палмър и Гордън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гари мисли, че треньорът на Англия трябва да се довери на тези играчи.

Гари Невил заяви, че Гарет Саутгейт трябва да пусне от първата минута на терена за Трите Лъва играчите, които влязоха игра през второто полувреме срещу Словия в следващия мач на отбора в 1/8 финалната фаза на Евро 2024.

Коби Мейно и Коул Палмър подобриха драстично играта на Англия след като се появиха на терена в нулевото равенство срещу Словения вчера, което осигури първото място на отбора в Група C. Антъни Гордън и Трент също се появиха от резервната скамейка късно в срещата – Невил смята че мениджърът на Англия сега трябва да им се довери, за да подобрят представянето на Трите Лъва.

Попитам за подобрението в играта на отбора след като Мейно, Палмър и Гордън се появиха на терена, Невил отговори, че той трябва да включи Трент към този списък.

„Всека смяна направи Англия по-опасна. Това се случва понякога. Играта се отвори малко. Но аз имам усещаненто, че тези играчи, които се появиха като резерви ще подобрят играта на отбора дори и като започнат от първата минута на терена,“ сподели Невил.