google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Виляреал и Реал Бетис ще бъдат бъдещите клубове на двамата младоци

Испанските медии разполагат с информация за бъдещето на младите полузащитници на Барселона Пабло Торе и Нико Гонсалес. Според AS, Пабло Торе е все по-близо до присъединяване към Виляреал в сделка под наем. Междувременно SPORT съобщи, че Нико Гонзалес вероятно ще премине в Реал Бетис през летния трансферен прозорец.

Пабло Торе е в Барселона от близо година. 20-годишният футболист се присъедини към “каталунците” от Расинг Сантандер миналото лято. И като се има предвид, че Барселона победи Реал Мадрид за неговия подпис, сделката изглеждаше много добра за каталунците. Но испанският полузащитник изигра само 583 минути игрово време в 16 мача през изминалия сезон и е логичен ход да бъде пратен под наем, за да трупа опит.

От друга страна, Нико Гонзалес е в Барселона от десетилетие. Родом от Ла Коруня, той започва своята младежка кариера в Атлетико Коруня Монтанерос, преди да се присъедини към Барселона. 21-годишният играч прогресира в младежкия тим на каталунския клуб, преди да направи дебюта си в първия отбор през 2021 г. През изминалия сезон той игра под наем във Валенсия, като записа 26 мача. Изглежда, че Нико отново ще бъде пратен под наем, като Бетис се счита фаворит за неговия нов клуб.

Ще бъде интересно да видим дали присъединяването към Виляреал и Бетис може да помогне на Пабло Торе и Нико. Напускането на Барселона под наем е най-доброто решение за дуото, като се има предвид, че ще играят рядко в първия тим на този етап.