Барселона ще отправи оферта за футболист на Манчестър Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Барселона не успя да се пребори за титлата в Испания през този сезон и вече е отправил поглед към лятната селекция, за да бъде по-силен през следващата кампания. “Каталунците” обмислят възможността да направят оферта за халфа на Манчестър Сити Бернардо Силва, съобщава”Le 10 Sport”.

Португалецът е смятан за потенциален заместник на френския национал Антоан Гризман, тъй като има голяма вероятност бившият играч на Атлетико Мадрид да бъде продаден през лятото.

Към момента от Барса са категорични, че няма да се разделят с Гризман, но това е възможно да се промени при положение, че в клуба пристигне достатъчно добра оферта за него. Ако шампионите на Испания от сезон 2018/19 променят решението си и пуснат французина на пазара, те имат намерението да го заменят с Бернардо Силва.

В началото на годината Барса направи обещаващ трансфер, след като привлече португалския талант Франсиско Тринкао. Може да се каже, че клубът от “Камп Ноу” е в доста добри отношения с агента Жорже Мендеш, който представлява и Бернардо Силва, което би могло да улесни преговорите.

Бернардо Силва е един от най-силните офанзивни футболисти на Ман Сити в последните години. Той премина на “Етихад” от Монако през 2017 година. В последно време на Силва му е трудно да се пребори за титулярномясто и точно затова Барса смятат, че би приел да премине на ‘Камп Ноу’ като от клуба са убедени, че той ще покаже най-доброто от себе си в Испания.