Барселона ще съди вестник заради Лионел Меси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Барселона изразява възмущението си от заинтересованото изтичане на информация", пишат на Камп Ноу

Ръководството на Барселона излезе с официална позиция за информациите, които вестник „El Mundo del Siglo XXI“ публикува във връзка с това какви са били исканията на Лионел Меси, за да подпише нов договор с клуба през 2020 година.

Тогава аржентинецът и клуба не успяха да стигнат до сценарий, в който Меси да остане на “Камп Ноу” и той премина като свободен агент в ПСЖ.

Ето какво написаха “каталунците”:

„Във връзка с информацията, публикувана в El Mundo del Siglo XXI, под заглавието „ BarçaLeaks, тайните файлове на клуба, част 1“, Барселона изразява възмущението си от заинтересованото изтичане на информация, която би била част от съдебна процедура. Клубът също така съжалява, че медията се хвали, че е имала „достъп до огромно количество документация и имейли, които са притежание на разследването Barçagate“.

Във всеки случай въпросната статия прави публични документи, които нямат нищо общо с разследването на случая и използването им застрашава репутацията и поверителността на Клуба. Поради тази причина и с цел защита на правата на ФК Барселона, правните служби на клуба вече проучват подходящите мерки, които да бъдат предприети”.