Барселона ще се опита да вдигне Левандовски за Ел Класико
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Има шанс Роберт Левандовски да играе срещу Реал Мадрид

Полският нападател на Барселона Роберт Левандовски е извън терените от 4 октомври, когато получи травма в мача срещу Порто на “Ещадио до Драгао”. Голаджията на каталунците може да се завърне в игра за двубоя срещу Реал Мадрид в събота, което ще бъде много добра новина за треньора Шави Ернандес.

35-годишният нападател за момента продължава да лекува своята травма в глезена, но има вероятност да бъде на линия за Ел Класико. За да играе срещу Реал Мадрид, Левандовски ще трябва да вземе обезболяващи.

Футболистът се чувства все по-добре, но предварителните очаквания остават той да не играе срещу Реал Мадрид. Все пак бившият нападател на Байерн може да бъде на разположение на Шави и да попадне в групата за двубоя с “белия балет”.

В деня преди мача ще стане ясно дали Левандовски ще бъде в състава за Ел Класико. Ако глезенът на поляка реагира добре, то той ще бъде включен в групата и ще седне на пейката, като при необходимост може да бъде използван през второто полувреме на дербито срещу Реал Мадрид.

Предстоящият футболен двубой обещава напрежение и вълнение! Направете вашата прогноза още по-забавна, като се възползвате от страхотните бонуси и предложения след отваряне на сметка в efbet.