Барселона ще се разделя с още играчи – Куман няма нужда от трима
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Барселона Роналд Куман не е приключил с чистката в отбора. Нидерландският специалист няма да разчита на още трима играчи, които трябва да бъдат продадени преди затварянето на трансферния прозорец, съобщава “Мундо Депортиво”.

В сметките на новия треньор на Барса не попадат Рафиня, Рики Пуиг и Карлес Аленя. Нидерландецът е категоричен, че тримата трябва да бъдат продадени или дадени под наем. Припомняме, че до момента Барселона се раздели с цели шестима футболисти – Артур, Иван Ракитич, Артуро Видал, Луис Суарес, Нелсон Семедо и Муса Ваг.

Още трима играчи обаче са с неясно бъдеще на “Камп Ноу”. Куман няма против отборът да продаде Мартин Брайтвайт, Самюел Юмтити и Жан-Клер Тодибо, ако има добра оферта за тях. Бившият треньор на Евертън е решен да изгради новия облик на Барселона, като започне почти начисто.

Куман е на мнение, че в отбора в момента има твърде много ненужни футболисти и иска драстично да намали бройката им, а постепенно на тяхно място да бъдат привлечени нови играчи, които по-добре се пасват в неговата футболна концепция.