Бейл: Пристигнах като суперзвезда и всички очакваха чудеса от мен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Просто исках да играя футбол и след това да изчезна в тъмното", заяви той.

Окачилият наскоро обувките на пирона – Гарет Бейл, даде коментар за престоя си в редиците на Реал Мадрид.

Пред “Дъ Таймс” той направи любопитни разкрития и призна, че не е знаел по какъв начин да се справи първоначално с голямата доза напрежение.

„Една от причините, поради които пресата в Испания се отнесе толкова зле към мен бе, че пристигнах като суперзвезда и всички очакваха чудеса от мен – да съм навсякъде и да правя всичко. А аз бях пълната противоположност на това. Просто исках да играя футбол и след това да изчезна в тъмното”, коментира Бейл.

“Можех да говоря испански, но не исках, защото просто исках да живея уединен, спокоен живот. Не исках да бъда заобиколен от реклами. Може би затова ме нападнаха, защото никога не съм им давал много. Сигурно просто не са ме разбрали като човек”, обясни уелсецът.

“Исках да играя за Реал Мадрид с тази безупречна бяла фланелка. Там преживях невероятни моменти. Но имаше и трудни моменти, когато се чувствах сам. Всички бяха против мен, освиркваха ме. Особено когато се случи за първи път. Бях много млад (б.р тогава Бейл беше на 24 години) и не знаех как да се справя с напрежението и очакванията”, призна Бейл.