Бекъм: Не определям титулярите в Интер Маями!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Не аз определям състава на Интер Маями за мачовете. Не контролирам нищо на терена, в тренировките, в мачовете. Това прави треньорският щаб."

Собственикът на Интер Маями и голяма футболна легенда Дейвид Бекъм сподели интересни неща в интервю за “The Athletic”. Бившият играч на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и ПСЖ бе категоричен, че той не решава стартовата единайсеторка в състава за мачовете на тима от МЛС.

„Грижа за всеки детайл в този клуб, независимо дали става дума за дизайна на залата и офисите, дали играчите имат нужда от фенове… за всички тези неща се уверявам, че всичко е наред, защото когато привлечеш играчи като Лео Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба, трябва да поддържаш определено ниво. Това не означава, че те са третирани по различен начин от останалите, но става въпрос за внасяне на професионализъм в клуба“, разкри клубният бос.

„Когато се преместих в Лос Анджелис, бях по-загрижен не за нивото на игра, а за професионализма, който цареше в клуба. Например, нямаше вечери преди мача. Всичко това се промени много бързо и когато дойде Брус Арина“, продължи той.

„Не аз определям състава на Интер Маями за мачовете. Не контролирам нищо на терена, в тренировките, в мачовете. Това прави треньорският щаб. Но аз съм в бизнеса с набиране на персонал с Крис Хендерсън и Хорхе Мас. Постоянно търсим начини да доведем този клуб до нивото, което очакваме. Вярваме, че можем да издигнем този тим до нивото на европейските клубове в бъдеще. Отборите, в които съм играл през годините, някои от тях са на 100 или повече години. Ние сме само на три години. Но това е нивото, което смятаме, че можем да постигнем“, каза още Бекъм.