Белчев след 45 минути игра:”Едрите новобранци изостават физически”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на ЦСКА София Стамен Белчев обяви след прекъснатата контрола с Пирин, че новите попълнения в отбора все още изостават сериозно в кондиционно отношение.

Двубоят на “Българска армия” бе прекратен след първото полувреме при резултат 2:0 за Червените, след като в центъра на София се изля пороен дъжд, който наводни терена.

Като титуляри за ЦСКА започнаха три от новите попълнения – Юрген Матей, Амос Юга и Юнус Санкаре. Стражът Димитър Евтимов остана на скамейката, а Жул Кейта не попадна в групата за първата предсезонна контрола.

Белчев разкри също, че не е изключено в близките дни да бъдат осъществени и нови трансфери.

“Има още много неща, които новите играчи да изчистят в представянето си,” коментира Белчев. “Имат проблеми с игровата практика и изостават физически. Това е видимо.

“Нямат проблеми с килограмите, просто са по-едри момчета. Сега ще мислим да променим програмата за другата седмица, след като контролата с Пирин не бе доиграна и ни се объркаха плановете.

“Ще решим утре какво да правим. Трябва да бъдем готови за новия шампионат. Все пак футболистите са играли мачове до преди две седмици.

“Може да се очакват още трансфери – както входящи, така и изходящи.”