Белчев ще настоява за нов договор на Рубен Пинто
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Новият старши треньор на ЦСКА Стамен Белчев ще направи всичко възможно за да задържи португалския полузащитник Рубен Пинто на „Българска армия“, информира вестник „Меридиан Мач.

Договорът на португалеца с „армейците“ изтича в края на настоящия сезон и на този етап, все още не е подновен. Според източници около клуба, Белчев се е опитал да убеди ръководството да предложи нов договор на Пинто, но това не зависи само от тях. Самият играч не е сигурен дали желае да остане или пък предпочита да продължи кариерата си в своята родина. Твърди се, че с настъпването на пандемията от covid-19 Пинто е намалил много социалните си контакти и може и да предпочете да остане. За това биха спомогнали и перфектните му отношения с Белчев. Именно при хасковския специалист, Пинто изигра най-силните си мачове с „червената“ фланелка. Тогава португалецът бе неизменна част от стартовата единадесеторка и записа 45 мача, в който се разписа 5 пъти. Тогава Пинто бе и капитан на отбора.

Много вероятно е Белчев да се застъпи и за Божидар Чорбаджийски, който тотално изпадна от първия отбор и по времето на Крушчич се считаше, че повече няма да играе за ЦСКА.

Пресконференция по повод завръщането начело на ЦСКА на Стамен Белчев

Пресконференция по повод завръщането начело на ЦСКА на Стамен БелчевВземи своята абонаментна карта за сезон 2020/21 👉 bit.ly/30UJV5I

Posted by CSKA Sofia FC on Friday, July 3, 2020