Белчев: “За съжаление… за съжаление… за съжаление…”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на ЦСКА така и не се вслуша в думите на Паро Никодимов, а сега обясни какво е трябвало да се направи, но "за съжаление" не се е получило

Наставникът на ЦСКА София Стамен Белчев остана доволен от играта на своите през по-голямата част от мача и заяви, че Армейците са се представили достойно.

“Получи се равностоен двубой,” коментира старши треньорът на Червените. “Миг невнимание и загуба на концентрация в първия гол. Знаехме, че отборът на противника има добри изпълнители. За съжаление не успяхме да се справим.

“След това отборът загуби организацията си на игра. Рискувахме, за да се върнем в мача. Нямаше как. Мисля, че стояхме по-добре. Имахме добро владеене на топката. За съжаление през първото полувреме малкото ситуации, които имахме не успяхме да ги реализираме.

“През второто полувреме след гола се нарушиха нашите идеи. Вторият гол, въпреки че оставаше малко нашият отбор до последно се опитваше да създаде ситуации. Трябваше ни един гол, за да се върнем в мача. За съжаление не се получи.

“Загубата е неприятна в началото на груповата фаза на Лига Европа. Не трябва да се отразява. Трябва да мислим за следващия мач, който е след три дни и мислим мач за мач. В по-голямата част от мача играха така, както очаквахме. Знаехме, че отборът на Клуж има много добри и опитни футболисти.

“На моменти с нашите центрирания улеснихме съперника. Отборът се представи напълно достойно и през по-голямата част от мача няма от какво да се срамуваме от това, което показахме като игра.

“Трябва да правим така, че да не съжаляваме след края на мачовете за пропуснатите възможности.

“За мен никой няма титулярно място в състава. Определям състава спрямо моментното състояние на играчите. Винаги може да има размествания. Футболистите трябва да разберат, че когато им се даде шанс, трябва да се възползват и да бъдат полезни за отбора.“

“Мисля, че Рома е фаворит в групата. Между другите три отбора няма голяма разлика. За нас всяка точка е важна. За нас тези мачове се явяват като бонус. Ние ще се борим във всеки един мач за точки.“

“Санкаре изрази малко емоция. Всичко е нормално… Преди мача усетих малко превъзбуда и ги успокоих. Казах им, че това е мач като мач. Не трябва да се поддаваме на емоциите.

“Най-важното е да имаме дисциплина. До първия гол имаше дисциплина, а след това нямаше. Това е нормална реакция от страна на футболистите, тъй като искахме да върнем гола и да спечелим мача.“

“Прегаряне не трябва да има, защото когато човек е пренавит, не може да покаже истинските си качества. Всяка победа и загуба трябва да ги приемаме по един и същи начин. Във всеки един мач трябва да демонстрираме постоянство.“

“Искам да благодаря на феновете от името на целия отбор. Футболистите се раздадоха, но ние трябва да продължим по най-добрия начин занапред.”