Белчев:”На никого няма да дам почивка, Сайрънс не е случаен тим”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши треньорът на ЦСКА София Стамен Белчев обяви, че подхожда повече от сериозно към предстоящия двубой с с малтийския Сайрънс от първия предварителен кръг на Лига Европа, който ще се състои утре вечер на стадион “Българска армия”.

Наставникът разкри, че ще пусне възможно най-силния си състав без да опитва да съхранява силите на някои от футболистите.

“На никого няма да дам почивка,” заяви Белчев на днешната пресконференция. “Ако няма здравословни проблеми, всички ще участват в този мач.”

Бившият нападател призова всички за подобаващо отношение към срещата, споделяйки че всяко подценяване би било пагубно за надеждите на Червените да започнат с победа поредния европейски поход.

“В никакъв случай не трябва да подценяваме отбора на Сайрънс,” предупреди Белчев. “В един мач всичко се случва. Ние, разбира се, трябва да бъдем готови и да победим.

“Не е случаен отборът на Сайрънс. Информацията, която събрахме е, че имат шестима бразилци., аржентинец, французин и 4-5 местни момчета.

Двубоят с малтийския клуб може да заеме челно място в клубната история, в случай че Валентин Антов изведе отбора с капитанската лента.

Бранителят, който през ноември ще навърши 20, може да стане най-младият капитан на Червените в европейските клубни турнири.

Антов е племенник на последния капитан на ЦСКА, вдигал шампионската титла и Купата на страната в един сезон – Анатоли Нанков.