Белингам подобри постижение на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Младият англичанин вече има 8 гола в Ла Лига от началото на сезона

Реал Мадрид постигна убедителна победа с 4:0 срещу Осасуна в събота в среша от деветия кръг на Ла Лига. Английският халф Джуд Белингам изигра пореден силен мач с екипа на “лос бланкос”, като подобри още едно постижение на легендата на тима Кристиано Роналдо.

Белингам вкара две попадения при категоричния успех над Осасуна, като по този начин има осем гола в първите осем кръга в Ла Лига. За сравнение, легендарният нападател на “белия балет” Кристиано Роналдо вкара седем гола в първите осем двубоя в първия си сезон за “Кралския клуб”.

20-годишният халф Белингам не спира да блести с екипа на мадридския гранд. Джуд има и 2 гола в два двубоя в Шампионска лига, разписвайки се в срещите с Унион Берлин и Наполи. Белингам вкара невероятен гол преди дни в Неапол и дори бе сравняван с легендата Диего Армандо Марадона.

За Белингам предстои кратка пауза що се отнася до изявите му с екипа на Реал Мадрид. Полузащитникът ще защитава националната чест на Англия в мачовете с Австралия и Италия в следващите дни. До момента Белингам има 2 гола за “Трите лъва” в 26 срещи.