Белтраме преди мача с Рома: Без треньор ще ни бъде трудно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полузащитникът на ЦСКА заяви, че "червените" все още не са анализира играта на "вълците"

Италианският полузащитник на ЦСКА Стефано Белтраме заяви, че очаква много труден двубой срещу Рома. „Армейците“ ще се изправят срещу един от грандовете на Ботуша в четвъртък вечер в мач от Лига Европа.

„Не сме правили анализ на играта на Рома все още, но гледах двубоя им срещу Милан. Дори без да го гледам, знам колко силен отбор е Рома. Ще ни бъде много трудно. Ще се стремим да играем нашата игра и ще видим какво ще се получи“, заяви Стефано Белтраме в интервю за „Sky Sport“.

„Разбрахме какво е да участвах в Европа. Представихме се добре рещу Клуж. Трябва да си вземем необходимите поуки и да разберем, че мачовете в Лига Европа са съвсем друга история. Има отбори с опит, с техническа сила. Ние трябва да сме концентрирани през целия мач и и да демонстрираме здрава психика“, каза халфът на ЦСКА.

Полузащитникът коментира и уволнението на треньора Стамен Белчев, като заяви, че няма яснота кой ще бъде новият наставник на “червените”.

„Към момента не знаем кой ще бъде на треньорската скамейка. Тренираме с помощник-треньорите и ще видим дали ще имаме нов треньор до мача с Рома. Не е лесно. Тези неща се случват във футбола. От нас зависи да продължим да се подготвяме по възможно най-добрия начин и ще го направим.“

„Приятел съм с Лео Спинацола. Играхме заедно в примаверата на Ювентус. Заедно бяхме в интерната. Най-вероятно ще си разменим фланелките. “, каза още Стефано Белтраме.