Белтраме предупреди Рома: Не идваме предварително победени
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стефано Белтраме заяви, че ЦСКА не е пристигнал в Рим с пораженческо мислене

Тази вечер ЦСКА гостува на Рома в среща от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа, като медиите на Ботуша побързаха да се свържат с родния за тях футболист – халфът Стефано Белтраме. Футболистът на ЦСКА даде интервю пред Tuttomercato като заяви, че “червените” не идват предварително победени на “Стадио Олимпико”.

Белтраме разказа за трансфера си в ЦСКА и разясни за отбора на “червените”:

“Играх 3 години в Нидерландия, които отчитам като много добри в човешко и футболно естество. Чувствах се отлично в тази страна. През лятото към мен имаше интерес от доста отбори, които ми направиха оферти – от Легия Гданск, Маритимо, но ЦСКА ме убеди с амбициите си и проекта, който развиват”, сподели халфът.

“ЦСКА е клуб с огромни традиции, макар в последните години отборът на Лудогорец да доминира в България. ЦСКА обаче малко по-малко се възвръща към лидерските позиции”, добави полузащитникът на “армейците”.

“В първенството можем да се справим много по-добре, тъй като регистрирахме много равенства. В Европа вече доказахме желанието си да влезем в групите, след като отстранихме Базел. Играем добър футбол, като от нас се иска много тичане. За първи път ще се изправим срещу отбор като Рома. Не идваме предварително победени в Рим”, сподели Белтраме.

Белтраме отличи Вальо Антов от състава на ЦСКА преди срещата с Рома:

“Откъм години и перспектива ще отлича Валентин Антов. Страхотен централен защитник, роден през 2000-а. Интелигентен е тактически и винаги е на точното място. Интересен футболист, но и другите момчета са много добри”, коментира италианецът.