Берба: “Исках Рио да ми подава на крак, а не да чисти топката”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият нападател на Юнайтед не видя нищо нередно в разменените реплики между Магуайър и Рашфорд

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и българския национален тим Димитър Бербатов направи интересен коментар на разгорещената размяна на реплики между бранителя на Червените дяволи Хари Магуайър и неговия съотборник Маркъс Рашфорд по време на вчерашното нулево равенство с Кристъл Палас.

Той разкри, че често по време на състезателната си кариера е влизал в спорове със съотборници. Берба открои репликите си с коравия бранител, който имал навика да напътства играчите какво да правят на терена.

От своя страна българският нападател искал от него да му подава топката на крак, а не да я чисти високо.

“В мача срещу Кристъл Палас нещата между Маркъс Рашфорд и Хари Магуайър малко се разгорещиха, но на мен тези неща ми харесват,” коментира Бербатов пред Berfair. “Хубаво е по време на мач в играчите да има такъв огън и страст за битка.

“Агресията показва, че гориш и ти пука за мача. Не искам да има мълчание, защото това означава, че не ти пука. Разбира се, тези неща трябва да остават само на терена.

“Такива неща се случваха и на мен, когато играех. Много пъти в моята кариера сме спорили и сме си викали със съотборници, но аз нямам проблем с това. Всичко е в името на това да помогнеш на отбора да печели.

“Рио Фърдинанд обичаше да говори и да казва на всички на терена какво да правят. Аз му отговарях, като му казвах как да се защитава и да ми подава топката точно на крака, вместо да я чисти високо. Това е двупосочен процес и когато го използваш, за да ти помогне да спечелиш, е добре.