Бербатов посочи от кои двама в Ман Юнайтед очаква повече
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият национал има претенциите към играта на Мейсън Маунт и Расмус Хойлунд.

Легендата на българския футбол и бивш футболист на Манчестър Юнайтед – Димитър Бербатов, призна, че представянията на Мейсън Маунт и Расмус Хойлунд не са задоволителни до момента за “червените дяволи”.

Както е известно, двамата бяха привлечени за близо 140 милиона паунда през лятото на “Олд Трафорд”, но на този етап не оправдават високите очаквания.

“Двамата трябва да работят повече. Мейсън Маунт не започна кариерата си в отбора по начина, по който хората очакваха да го направи. Манчестър Юнайтед похарчи много пари за него и въпреки че той е изключително талантлив, в момента този трансфер не е сполучлив за отбора. Той знае това. Всъщност, всички знаят това”, каза Бербатов за португалския “Рекорд”.

“Расмус Хойлунд също трябва да дава повече. Хората очакват от него голове, а той все още не е вкарвал във Висшата лига. Това е огромен товар върху раменете му. Вижда се, че се раздава напълно, но моят съвет е да не усложнява нещата. Той трябва да прави това, което е правил досега и което го е довело на този стадион. Трябва и да работи повече”.