Джейдън Санчо иска да остане във Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Крилото на Ман Юнайтед е ненужен на "Олд Трафорд", но не иска да напуска английския футбол

Английският национал Джейдън Санчо иска да продължи да играе във Висшата лига, дори ако напусне Манчестър Юнайтед, и той е свързван с преминаване в редиците на Тотнъм.

Изглежда, че Санчо е зачеркнат в Манчестър Юнайтед след публичния си скандал с мениджъра Ерик тен Хаг. Нидерландският мениджър постави под въпрос работната му етика в тренировките. Английският национал излезе публично и разкри, че обвиненията са неверни. Скандалът се отрази доста зле на перспективите на Санчо в Ман Юнайтед.

Има слухове, че Джейсън Санчо ще трябва да се извини на мениджъра, за да играе редовно за Манчестър Юнайтед. Така че остава да видим как ще се развие ситуацията. Трансферът му на “Олд Трафорд” от Борусия Дортмунд не успя да оправдае очакванията и напускането на Манчестър Юнайтед може да бъде идеално за всички страни. Междувременно играчът е цел на доста големи клубове като Тотнъм и Ювентус.

Манчестър Юнайтед надали ще има против да продаде играча през зимата. Клубът трябва да намали загубите си от него и да инвестира в крило, което ще може да окаже незабавно въздействие. Що се отнася до Санчо, едно ново начало би било идеално за него, тъй като в момента развитието му е спряно.