google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бирмингамци преследват 26-годишния нападател на Рома Тами Ейбрахам

Английският нападател Тами Ейбрахам е свързван със завръщането във Висшата лига, като Челси обмисля да го върне на ‘Стамфорд Бридж’. В информация на Calciomercatoweb се твърди, че Астън Вила вече са изразили интерес към привличането на 26-годишния футболист.

Възможността да се върне във Висшата лига може да бъде привлекателна опция за Ейбрахам и той може би чувства, че има недовършена работа по терените на Острова. На нападателя му беше даден справедлив шанс да успее в Челси и ще иска да се докаже в английския футбол, ако има такава възможност пред него.

В своята кариера Ейбрахам е играл за Астън Вила под наем и възможността да се завърне в клуба от Западен Мидландс може да бъде вълнуваща опция за него. Нападателят би имал възможността да играе редовно в Астън Вила и да работи под ръководството на треньор от най-висока класа като Унай Емери.

Астън Вила има огромно подобрение под ръководството на испанския мениджър и в момента те се състезават в европейските клубни турнири. Те ще се стремят да настояват за класиране в Шампионската лига и се нуждаят от качествени играчи, за да се случи това.

Ейбрахам е оценен на 52 милиона евро като е трансферан цел на Челси, който обмисля да го вземе в сделка за размяна, включваща Ромелу Лукаку. Други английски клубове също са свързвани с трансфер на Ейбрахам и ще бъде интересно да видим дали нападателят ще остане в Рома или ще се завърне в Премиър Лийг.