Брентфорд ще поиска 100 млн. паунда за Айвън Тони
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Пчеличките" искат 100 милиона паунда за своя нападател, като Арсенал и Челси имат интерес към английския национал

Според Sky Sports, отборът на Брентфорд е поставил цена от 100 милиона паунда на звездния нападател Айвън Тони преди януарския прозорец. Голямата цена може да отблъсне кандидати като Арсенал и Челси, като лондонските грандове вероятно ще се насочат към други нападатели.

Айвън Тони изживя смесена година на терена и извън него. Играта на 27-годишния нападател за Брентфорд му спечели повиквателна за отбора на Англия, преди да се случи нещо доста лошо за него, тъй като футболистът получи осеммесечна забрана заради обвинения в залагания. Тони поднови тренировки с Брентфорд през септември и ще може да се завърне на терена около средата на януари. Има съмнения дали той ще играе отново с екипа на “пчеличките”, като се има предвид интереса на доста по-големи клубове към него.

На фона на вълна от интерес от други лондонски клубове, Тони може да обмисли преместване в по-голям клуб от Висшата лига. Арсенал и Челси са свързвани с 27-годишния нападател от доста време, като и двата отбора се нуждаят от нов нападател, който да им гарантира около 20 гола на сезон.

Треньорът на Брентфорд Томас Франк наскоро намекна, че клубът ще обмисли оферти за всички играчи, включително Тони. Съвсем наскоро той говори за цената на 27-годишния нападател: „100 милиона паунда и повече?… Колко бихте платили за нападател, който ви гарантира над 20 гола?