Бербатов: Никой да не идва да ми говори за футбол, ако…
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Аз винаги съм си оптимист, дори когато знам, че нещата не са както трябва. Как беше - готви се за война и очаквай мир", заяви Бербатов

Легендарният български футболист Димитър Бербатов продължава обиколката си из страната, провеждайки срещи с представители на клубовете. Основните дискусии са наболелите теми във футбола ни, като Бербатов споделя своите идеи за бъдещето на родния футбол. Днес той направи това пред софийските клубове, а след това отговори на въпроси на журналистите. Бербатов заяви, че не иска никой да идва да му говори за футбол, ако не избере промяната.

“Това, което споделям на хората, съм го казал и на всички други. Проблемите се препокриват. Става добър диалог. Аз съм далеч от мисълта, че знам всичко, бих искал да взема нещо, да открадна, да ми предложат нещо. Но за да разбера техните проблеми, те трябва да ми ги кажат”, заяви Бербатов.

“Ние си работим по план, раздаваме декларациите, но после никой да не идва да ми говори за футбол, ако не избере промяната.”

“Дали е подценяване, или не, не знам. Аз не мога да си преведа всъщност какво значи “Не съм таргет”. Няма проблем, всеки си има право на мнение и да вижда нещата, както той си прецени. Щом така е казано, значи човекът не знае какво да каже и се измъква по този начин”, каза бившият нападател на Ман Юнайтед.

“Сега е лесно, като виждаш, че си опрян към стената и искаш да правиш нещо. Но се съмнявам, че ще тръгнат да го правят.”

“Хората не знаят какъв инат съм. Затова съм постигнал успехи. Сега е ново поприще, различни трудности. Целта ми е да дам “оръжията” на хората, а те да си направят избора. Няма да има проблем да си продължа по моя път. Аз съм откровен. Ние не сме близки, не сме приятели, но това не значи, че няма да бъда коректен.”

“Аз винаги съм си оптимист, дори когато знам, че нещата не са както трябва. Как беше – готви се за война и очаквай мир”, допълни Митко Бербатов.