google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед има възможност да нанесе голям психологически удар на "червените", смята Бербатов

Лидерът във Висшата лига Манчестър Юнайтед има възможност да нанесе голям психологически удар в битката за титлата, ако успее да запише победа срещу Ливърпул на “Анфийлд” в неделя за първи път от пет години, смята бившият нападател на “червените дяволи” Димитър Бербатов.

За сайта на букмейкъра “Бетфеър”, Митко е напълно уверен, че победа в голямото дерби ще даде самочувствие на “червените дяволи” в битката за титлата в Англия. Освен това Ман Юнайтед ще увеличи аванса си на върха в класирането във Висшата лига.

“Ако Юнайтед се поздрави с победата, това ще бъде голям удар по Ливърпул психологически и огромна заявка за титлата. Манчестър Юнайтед ще може да кажа – да, ние се върнахме”, заяви Бербатов, който на два пъти стана шампион на Англия по време на престоя си на “Олд Трафорд”.

“Дори и тимът на Солскяер да спечели обаче, не може да си позволи отпускане. Шест точки аванс са нищо в първенство като Висшата лига и ние сме виждали и преди как се губи подобен аванс. Но в Ман Юнайтед ще има прилив на увереност при победа.

Дори и да претърпят поражение, в Юнайтед не трябва да униват, а да продължат да се борят до последния двубой. Когато аз бях футболист, в първия ми сезон на “Олд Трафорд”, ние се надпревархме точно с Ливърпул за титлата и бе чудесно, когато я спечелихме. Да, в моя дебют срещу тях загубихме, но важното бе, че накрая ние спечелихме титлата “, каза още бившият голаджия на “червените дяволи”