google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Милионите привърженици на Ливърпул ги е страх от факта, че “червените” може да не бъдат признати за шампиони на Англия, ако по някаква причина сезонът бъде анулиран. Печелилият титлата с Манчестър Юнайтед – Димитър Бербатов, сподели, че няма да е справедливо мърсисайдци да не получат трофея.

“Честно казано, Ливърпул заслужава трофея, тъй като играе страхотно и заради това, че няма как да бъдат настигнати в класирането”, пише Митко в своята рубрика за Бетфеър онлайн.

Бербатов заявява, че би му се искало шампионатът да бъде завършен, но здравето на хората е най-важно.

„В момента всичко е толкова странно и би било несправедливо спрямо отбора на Ливърпул, ако сезонът бъде анулиран. Много хора отправят предложението направо да им се връчи титлата. В Белгия директно приключиха с шапионата, но там беше останал само 1 кръг от редовния сезон. Затова ги разбирам. Но в Англия има да се изиграят още 9 кръга. Ръководителите на Висшата лига, които взимат решенията, са изправени пред нещо, с което досега не са се сблъсквали. И като цяло хората са разделени в мненията си и аз самият не знам кое е редно. На мен ми се иска шампионатът да бъде довършен, но е ясно, че здравето на хората е на първо място.“