google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вратарят на "топчиите" защити мениджъра на Арсенал

Вратарят на Арсенал – Бернд Лено, защити своя мениджър Микел Артета, след като снощи „артилеристите” най-после успяха да сложат край на губещата си серия и стигнаха до реми 1:1 със Саутхемптън. Според вратаря на “топчиите” самите играчи са виновни за слабото представяне на отбора в последно време, а не испанският специалист.

Арсенал се представя много слабо през сезон 2020/21 на Висшата лига. Тимът регистрира три поредни загуби, за да се стигне до хикса със „светците”, като в момента са само на пет точки от зоната на изпадащите.

„Според мен мениджърът е последният, който носи вина в тази ситуация. Ако се вгледате в движението ни по терена, то ще видите, че само футболистите са отговорни за тази тежка серия. Правим елементарни грешки, получаваме червени картони, не спазваме позициите си на терена”, споделя вратарят на лондончани.

“Ние правим грешки, за които той и ние сме говорили милион път. Очевидно е, че някои наши футболисти не са пределно концентрирани. Ние сами е нужно да понесем отговорност за слабите си резултати”, сподели Лено.