google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо заяви, че заралии са на финални преговори с две нови попълнения. Очаква се скоро набелязаните футболисти да подсилят клуба от Стара Загора.

„Работим по селекцията, нашите началници преговарят финансовите параметри на набелязаните от нас футболисти. Смятам, че ще успеем да се договорим и ще се подсилим с две нови попълнения като става въпрос за играчи в нападение“, каза Херо.

Опитният специалист заяви, че в оставащите мачове до края на кампанията в българското първенство ще ротира състава.

„Още растем, играчите ни са млади. Тепърва ще се получават хубави неща. Надявам се да спечелим и четирите си мача. Ако не допускаме непредизвикани грешки, може да го направим. Ще има и промени. Длъжен съм да дам шанс на играчи като Карлос Охене и Сашо Василев, които бях извън терена доста време поради травми. Това лято няма да има възможност за контроли в подготовката между двата сезона, така че те ще играят“, допълни Димитров пред сайта на клуба.

За bTV пък Херо сподели, че не обича да празнува рождените си дни. „Не си обичам рождените дни, тъй като човек остарява.“

Иначе Берое се готви за предстоящия мач с Левски от втория плейофен кръг на efbet Лига. Двубоят ще се играе в неделя от 21:00 ч. в Стара Загора като “зелено-белите” излизат за задължителна победа, която да ги остави в битката за топ 4.