google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на Берое привлече трима нови футболисти. В късния следобед заралии обявиха, че са подписали с Димо Бакалов, Георги Динков и Кийлън Лебон.

До момента “зелено-белите” имат седем нови попълнения за предстоящия сезон. По-рано клубът подписа с Джунейт Али, Радослав Апостолов, Илиас Хасани и Християн Василев. Според информациите заралии са се споразумели и с централния нападател Ерсон Диас Коста – Кукула, който е имал проблеми с документите при пристигането си на летището в София и се очаква в близките дни да се присъедини към отбора.

Привличането на Димо Бакалов определено е удар в селекцията на Берое. Това ще бъде втори престой на крилото в Берое. Той има 14 мача за “зелено-белите”, в които е отбелязал 2 попадения. Бакалов е юноша на Сливен 2000, а за последно игра в Лудогорец (Разград).

Защитникът Георги Динков също е носил екипа на заралии, като той е юноша на Берое и има 51 мача за първия отбор. Динков е на 29 г. и за последно бе в Спартак (Варна).

Най-любопитното име в селекцията на Берое е французинът Кийлън Лебон. Той е на 23 г. и играе като външен полузащитник, като точно от такива играчи наставникът на тима Димитър Димитров има нужда. Лебон е юноша на Амиен, но подписва първия си професионален договор с Париж ФК. За последно е играл именно в столичния клуб в Лига 2. Преди това е защитавал цветовете на Аячо, Шамбли и Утрехт.