Добави коментар
Най-евтината карта е 100 лева, а най-скъпата - 750 лева.

Берое стартира продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от предстоящия сезон 2022-2023 г. Пресцентър на клуба информира, че картите вече се предлагат в Официалния фен магазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход), както и в интернет платформата shop.beroe.bg. Работното време от понеделник до петък от 14:00 до 18:00 часа.

Абонаментните карти ще дават право на достъп до домакинските срещи на Берое на стадиона под Аязмото за предстоящия сезон, като това освен мачовете от efbet Лига, включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион „Берое“. Това прави отстъпка от над 40% от нормалната цена на билетите.

Феновете ще имат три опции, от които да избират. Първата е стандартна абонаментна карта на стойност 100 лева. Притежателите ще имат право да присъстват на всички домакински срещи на „Берое“. Вторият вид е – VIP абонаментна карта, която ще струва 600 лева. Закупилите VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните места в централната ложа. Третият вид е VIP абонаментна карта с паркомясто. Тя ще струва 750 лева. Притежателите на VIP абонаментна карта с паркомясто ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните местa в централната ложа и ще имат и пропуск за влизане на паркинга на стадиона.

Всеки, закупил абонаментна карта, ще трябва да попълни Декларация-съгласие за обработване на лични данни, която ще намери на място в магазина.

Първият домакински двубой за сезона ще бъде на 11 юли от 20:45 ч., когато Берое приема Ботев (Враца) в мач от Първи кръг на efbet Лига.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 12 гласували