Добави коментар
Заралии определиха нарушението на Роберта срещу вратаря Генадий Ганев като "убийствена атака", за което бе даден само жълт картон на футболиста на Левски

Отборът на Берое е поредният клуб от efbet Лига, който публично декларира недоволството срещу съдийските грешки в последните седмици, излизайки с декларация до Костадин Гергинов. Заралии прикачват и видео със груби съдийски грешки в техен ущърб, които може да видите в края на статията.

Ето и пълният текст на декларацията, без редакторска намеса:

Поради безсмисленото подаване на жалби, както става ясно от отговорите и отношението на Съдийската комисия към БФС, ръководството на ПФК „Берое“ счита за необходимо да представи своята позиция пред футболната общественост – относно явното ощетяване на нашия отбор в последните две срещи.

Публикуваме само някои от най-фрапантните, според нас съдийски отсъждания, които повлияха директно върху изходите от последните срещи на „Берое“. Както бяхме обявили, след срещата със „Славия“ внесохме жалба срещу съдийството по надлежния ред и показахме спорните моменти от мача. Всеки сам може да прецени ситуациите и решенията на съдиите. Дълго време не бяхме взимали отношение към реферите, с идеята и по молба на СК към БФС те да си вършат работата спокойно и без натиск. Никога човек от ПФК „Берое“ не е и няма да осъществява какъвто и да вид въздействие върху съдия. Г-н Гергинов, молим да не ни причислявате под общ знаменател, защото според вашите думи във всеки един български клуб имало назначен такъв човек. Считаме, че това е обида към нашия клуб и не смятаме да продължаваме темата.

Бихме искали да обърнем внимание на това „гмуркане“ и „гардиране“ преди първото попадение за „Черно море“. Явно и убийствената атака на Найджъл Робърта към нашия вратар е „гмуркане“ и „гардиране“. Показваме и ситуацията при първото попадение на „Левски“ и нека всеки сам прецени дали има нарушение изобщо, защо и по кои правила топката бе заложена на различно място от маркирания фаул. Няма смисъл да показваме другите „дребни“ ситуации.

И да, носът на Александър Василев наистина е счупен!

Добави коментар
Гласувай: