Берое също скочи на съдиите и показа ситуации (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Заралии определиха нарушението на Роберта срещу вратаря Генадий Ганев като "убийствена атака", за което бе даден само жълт картон на футболиста на Левски

Отборът на Берое е поредният клуб от efbet Лига, който публично декларира недоволството срещу съдийските грешки в последните седмици, излизайки с декларация до Костадин Гергинов. Заралии прикачват и видео със груби съдийски грешки в техен ущърб, които може да видите в края на статията.

Ето и пълният текст на декларацията, без редакторска намеса:

Поради безсмисленото подаване на жалби, както става ясно от отговорите и отношението на Съдийската комисия към БФС, ръководството на ПФК „Берое“ счита за необходимо да представи своята позиция пред футболната общественост – относно явното ощетяване на нашия отбор в последните две срещи.

Публикуваме само някои от най-фрапантните, според нас съдийски отсъждания, които повлияха директно върху изходите от последните срещи на „Берое“. Както бяхме обявили, след срещата със „Славия“ внесохме жалба срещу съдийството по надлежния ред и показахме спорните моменти от мача. Всеки сам може да прецени ситуациите и решенията на съдиите. Дълго време не бяхме взимали отношение към реферите, с идеята и по молба на СК към БФС те да си вършат работата спокойно и без натиск. Никога човек от ПФК „Берое“ не е и няма да осъществява какъвто и да вид въздействие върху съдия. Г-н Гергинов, молим да не ни причислявате под общ знаменател, защото според вашите думи във всеки един български клуб имало назначен такъв човек. Считаме, че това е обида към нашия клуб и не смятаме да продължаваме темата.

Бихме искали да обърнем внимание на това „гмуркане“ и „гардиране“ преди първото попадение за „Черно море“. Явно и убийствената атака на Найджъл Робърта към нашия вратар е „гмуркане“ и „гардиране“. Показваме и ситуацията при първото попадение на „Левски“ и нека всеки сам прецени дали има нарушение изобщо, защо и по кои правила топката бе заложена на различно място от маркирания фаул. Няма смисъл да показваме другите „дребни“ ситуации.

И да, носът на Александър Василев наистина е счупен!