Берое стартира преговори с Херо за нов договор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Димитър Димитров се справя отлично в Стара Загора

Берое и Димитър Димитров-Херо ще започнат преговори за нов договор, след като опитният наставник има контракт с заралии до края на сезона. Специалистът застана начело на Берое в края на октомври миналата година и подписа за 18 месеца.

Ръководството на Берое е изключително доволно от работата на Херо, който отново демонстрира своя нюх за селекция. Без значение дали Берое ще успее да си спечели квота за Лига Европа, каквато е целта пред отбора през този сезон, Херо почти сигурно ще получи нов договор. В следващите седмици се очаква двете страни да дискутират условията за новия контракт на Димитров.

Според запознати, ако Херо успее да класира Берое в Европа, ще получи и по-добри клаузи за новия договор. Специалистът вече усилено работи по зимната селекция. Доста често треньорът на Берое споделя, че няма дълбочина в състава си и се надява да поправи това. Берое изпитва проблеми и в защита и може би Херо търси качествени бранители, които да подсилят заралии.

Треньорът на Берое вече е гледал предложени му футболисти от чужбина. Има вероятност някои от тях да дойдат за проби по време на паузата за национални отбори през ноември, в която тимът на Берое планира да изиграе две приятелски срещи.