Берое ще даде договори на четирима от юношите си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Васил Василев, Александър Петров, Викторио Вълков и Дамян Йорданов ще подпишат договори с представителния тим на "заралии"

Берое подписа с юношата на старозагорци , за когото това е първи договор в професионалния футбол. Освен с него, “заралии” ще възнаградят с договори още трима от перспективните си младоци, след като се издаде разрешението за работа от „Главна инспекция по труда“. Васил Василев, Александър Петров и Викторио Вълков все още нямат навършено пълнолетие.

е роден във Варна през 2005 година и се подвизава на терена като атакуващ халф. Той изигра една официална среща на „зелените“ през изминалата кампания, както и в редица контроли на тима в последните четири подготовки. Той е сред основните състезатели на втория тим на Берое. Печели второ място от Елитната група до 15 г. през сезон 2019/20 г.

Васил Василев е от Хасково и също е роден през 2005 година. Василев играе като нападател. Той игра в десет двубоя на мъжкия отбор през сезон 22/23, в които реализира и едно попадение. Василев също е от отбора, който спечели сребърните медали от Елитната група до 15 г. преди три години.

Александър Петров е единствения, който е роден под “Аязмото”, но и той също като Йорданов и Василев е роден през 2005 г. в Стара Загора. Неговата роля на терена е като дефанзивен полузащитник. Той не е записвал мачове с представителния тим, но пък има участие в редица проверки на “заралии” в два подготвителни лагера. Както останалите двама, то и Петров е част от сребърните момчета на Берое през 2020-та година от Елитната група до 15 г.

Бранителят Викторио Вълков е роден в Сливен през 2006 г. Той също не е дебютирал официално със зелената фланелка, но взе участие и в трите проверки на Берое от подготвката през лятото. През миналата кампания е играл както в двубоите на „Берое“ II, така и в Елитната група до 17 г.