google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Заралии загубиха последните си два мача срещу столичния тим

Съботната програма в efbet Лига започва в Стара Загора – Берое приема ЦСКА 1948 в 12:00 ч. Заралии са в търсене на първа победа през 2023 г., като от пет мача са спечелили две точки. Тимът на Николай Киров ще се опита да изненада ЦСКА 1948 и да зарадва феновете си с успех. Гостите пък ще стремят да се върнат на победния път след загубата от ЦСКА в миналия кръг и да затвърдят третата позиция в класирането.

Преди началото на кръга отборът на Берое е 13-ти в класирането с актив от 21 точки. Заралии са само на точка от 11-ото място и победа в събота ще ги изкачи с две позиции напред. Тимът на Николай Киров обаче се представя под очакванията си и с играта си до момента ще му бъде трудно да победи ЦСКА 1948. В миналия кръг Берое направи реми 0:0 срещу Локо Пловдив, а преди това загуби от Септември у дома с 1:2, допускайки обрат. Заралии ще имат тежък мач в събота, но пък победа би им подействала много добре преди международната пауза.

Тимът на ЦСКА 1948 загуби минимално от ЦСКА в миналия кръг и резултатът сложи край на серията им от две поредни победи. Преди да се стигне до поражението от тима на Саша Илич, воденият от Тодор Янчев отбор разби Локо София с 6:0 като гост и надви Арда минимално с 1:0. ЦСКА 1948 спечели с 4:0 срещу Берое у дома в първенството и постигна успех с 2:0 в Стара Загора на 1/8-финалите за Купата, така че е фаворит в предстоящия мач.