Бесният Томаш: Не искам да живуркам, искам Локомотив да има класа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Локомотив е отбор с традиции, който не трябва да се лъкатуши, аз искам да има класа, хора, които искат да се развиват", заяви Томаш

Локомотив Пловдив напусна турнира Купата на България в 1/8-финалите, след като загуби с 1:3 от Черно море във Варна. Наставникът на “черно-белите” Александър Томаш остана крайно разочарован от поражението. Той отправи доста критики, като може би и някои от тях са към ръководството на отбора.

“Контролирахме играта, допуснахме попадение от нищото. Като ни отбелязаха гол, в съблекалнята им казах някои неща, но после видяхме най-слабата втора част. Това ми показва, че с някои хора не трябва да се работи по такъв начин. Вместо да завършим по най-добрия начин годината, ние отиваме в друга посока. Може би така е трябвали да се случи, за да им дойде на някои играчи акъла или да се разделим.

Поемам си и моите забележки към себе си, но явно някои хора са в почивка. Резултатите те принуждават да се раздадеш докрай, не е проблем да губим, но начинът, по който губиш. Не искам да живуркам. Локомотив е отбор с традиции, който не трябва да се лъкатуши, аз искам да има класа, хора, които искат да се развиват и да поддържат ниво, това е класата, а не един да играеш добре един мач, а два да падаш.

Не съм от вчера във футбола, няма как да се отклоня от пътя, но може би трябва да отклоня някои от пътя”, заяви Сашо Томаш.

Треньорът на “смърофвете” добави, че е разочарован и в момента не може да дава оценки.