Bet365 дава предимство на Манчестър Юнайтед в дербито с Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тази вечер от 20:00 ч. отборите на Манчестър Юнайтед и Челси се изправят един срещу друг във втория 1/2-финален мач от турнира "ФА Къп".

Тази вечер от 20:00 ч. отборите на Манчестър Юнайтед и Челси се изправят един срещу друг във втория 1/2-финален мач от турнира “ФА Къп”. Двата тима ще определят съперника на Арсенал на финала на състезанието, след като вчера “топчиите” надвиха Ман Сити с 2:0 за изненада на залагащите в Бет365. Британският букмейкър дава предимство на Манчестър Юнайтед срещу Челси в тазвечершния двубой. В bet365 спортни залози може да залагате на успех на “червените дяволи” в редовното време на 2.30 коефициент, докато ставката за успех на Челси е 3.20.

Букмейкърът предлага и пазари за отбор да се класира на финала. На тази опция коефициентът за Ман Юнайтед е 1.66, докато за Челси е 2.10. В бет365 спорт ще намерите още много опции за срещата, сред които метод на победа, мачът да се реши в продължения, краен точен резултат, голове под/над и други.

Тимът на Манчестър Юнайтед вече победи няколко топ отбори по пътя си към полуфинала в ФА Къп и ще се стреми да спечели първи трофей при настоящия си мениджър, но за целта трябва да се класира на финала. От друга страна, Челси ще гледа на този мач като начин за отмъщение за трите поражения, претърпяни от тима на Манчестър Юнайтед до този момент през сезона. “Червените дяволи” надиграха лондончани два пъти в първенството и веднъж в турнира за Купата на Лигата.

Манчестър Юнайтед новини около състава

Ще бъде трудно да се предвиди с какъв състав може да започне Оле Гунар Солскяер срещу Челси в неделя, предвид липсата на време за възстановяване на играчите от успеха над Кристъл Палас в четвъртък. Все пак трябва да видим титулярите Давид де Хеа, Хари Магуайър и Аарон Уан-Бисака да бъдат част от защитата на Манчестър Юнайтед. Крайните бранители Люк Шоу и Брандън Уилямс и двамата получиха контузии и макар че Шоу може да е далеч от завръщане, в идеалния случай трябва да видим как Брандън Уилямс се е възстановил и започва отляво. Оле може да реши да даде малко почивка на Виктор Линделоф. Ако това се случи, има малка вероятност той да бъде заменен от Тимоти Фосу-Менса, който беше впечатляващ отляво срещу Палас. Но най-вероятно ще видим Ерик Байи да замени Линделоф и да бъде партньор на Магуайър в защита.

В полузащита се очаква отборът да започне с всичко най-добро – Неманя Матич, Пол Погба и Бруно Фернандеш. В атака няма съмнение, че Антъни Марсиал и Маркъс Рашфорд ще започнат, като най-вероятно Мейсън Грийнууд ще бъде техен партньор, а Одион Игало ще се надява да направи включване от пейката през второто полувреме.

Вероятна формация (4-2-3-1): Де Хеа; Уан-Бисака, Байи, Магуайър, Уилямс; Матич, Погба, Грийнууд, Фернандеш, Рашфорд, Марсиал.

Челси новини около състава

Франк Лампард ще почувства натиска да избегне четвърто поредно поражение от Оле Гунар Солскяер за един сезон, като същевременно се надява да стигне до финала на “ФА Къп”. Надеждите на Челси обаче претърпяха сериозен удар, след като Нголо Канте ще пропусне мача в неделя. Така в халфовата линия за “сините” би трябвало да видим Ковачич, Жоржиньои Маунт. В атака Оливие Жиру си спечели титулярна позиция след разочароващите изпълнения на Тами Ейбрахам след рестарта на футбола и победителят от Мондиал 2018 вероятно ще започне срещу Манчестър Юнайтед в неделя. Бразилецът Уилиан трябва да започне отдясно на атаката, като вляво ще бъде Кристиан Пулишич.

В защита пък Кепа Арисабалага най-вероятно ще отстъпи мястото си на Уили Кабайеро на вратата. Пред бившия страж на Ман Сити ще действат Маркос Алонсо, Курт Зума, Антонио Рюдигер и Аспиликуета.

Вероятна формация (4-3-3): Кабайеро; Алонсо, Зума, Рюдигер, Аспиликуета; Маунт, Жоржиньо, Ковчич; Пулишич, Жиру, Уилиян.

Статистика преди срещата

1. Оле Гунар Солскяер никога досега не е губил от Франк Лампард в три мениджърски сблъсъка между двамата.

2. Челси допусна 8 гола в сравнение с Манчестър Юнайтед (4) в последните си пет мача във всички състезания.

3. Манчестър Юнайтед понастоящем е без загуба в 19 поредни мача във всички състезания.

4. Челси допусна 8 гола и вкара само веднъж в три срещи срещу Манчестър Юнайтед във всички състезания през този сезон.

5. Бруно Фернандеш има 7 гола и толкова асистенции в 12 мача във Висшата лига, откакто се присъедини към Манчестър Юнайтед през януари.

Прогнозата на 7Sport

Манчестър Юнайтед изглежда в страхотна форма и може да запише четвърти успех срещу Челси за сезона. . Победа с 3:1 за “Червените дяволи” в неделя е това, което очакваме. Ако обичате да залагате на точен резултат, то може да го направите с бет365 бонуси спорт в сайта на британския букмейкър.