Bet365 дава предимство на Славия срещу Рух Брест
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Днес ще се изиграе последният мач от 4-ия кръг на беларуската Премиер лига. Славия Мозир посреща Рух Брест от 17:30 ч. наше време като световно известният букмейкър Bet365 дава предимство на домакините за успех в срещата. Коефициентът за краен изход 1 е 1.90, докато Х е оценен на 3.50, а 2-ката за Рух Брест е с 3.80 коеф.

В Bet365 online това е единствената футболна среща в тиража в понеделник. Славия Мозир ще преследва четвърта поредна победа във всички турнири. Домакините са в страхотна форма и се надяват, че този сезон ще влезнат в борбата за място в европейските клубни турнири. Славия направи заявка за силно представяне след двете си победи над БАТЕ и успеха над шампиона Рух Брест в последните 2 седмици. Миналата сряда скромният тим от Мозир надигра БАТЕ Борисов с 1:0 в първия 1/2-финал в турнира за Купата между двата отбора. Преди това Славия записа успех с 2:1 на терена на Динамо Брест в първенството, както и успех с 2:1 над БАТЕ у дома. Отборът е в серия от 3 поредни победи на собствен терен в шампионата и ще преследва нов успех в понеделник следобед.

Тимът на Рух Брест има 1 победа и 2 загуби от началото на сезона. Това е дебютната кампания за гостите в елита на беларуския футбол. Те надиграха Динамо Минск с 1:0 в първия кръг, но след това загубиха с минимален резултат в двубоите си с Енергетик-БГУ и БАТЕ Борисов. Предвид трите ъндъра на Рух Брест от началото на сезона, то няма как да не се замислите за опцита под 2.5 гола за предстоящия мач. Коефициентът на тази селекция е 1.50 в Бет365, докато опцията за над 2.5 гола е 2.35 коеф. Двата отбора да отбележат гол е оценено на 2.20 коефициент, а в букмейкъра ще намерите още много пазари за хендикап, гол линия, корнери, играчи и сумати специални залози. В раздела със специални селекции може да заложите на Славия Мозир да спечели полувреме на 1.53 коефициент.

Ако правите залог на срещата между Славия и Рух Брест на пазарите Точен Резултат или Първо Полувреме /Краен Резултат пък може да се възползвате от bet365 бонус оферти, които се предлагат в букмейкъра. При 0:0 краен резултат на двубоя, вашият залог ще бъде възстановен при губеща селекция на тези пазари.