ЦСКА е фаворит в столичното дерби срещу Славия според Bet365
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" ще се опитат да запишат пета поредна победа в първенството

ЦСКА се изправя срещу Славия на стадион “Александър Шаламанов” днес от 17:30 ч. Гостуването няма да е леко за “армейците”, тъй като техният столичен съперник е в добра форма. Букмейкърът bet365 обаче дава сериозно предимство на ЦСКА за победата в срещата. Коефициентите на Bet365 залози първа лига са в полза на “червените”. Ставката за успех на ЦСКА е 1.65, докато успех на Славия е оценен на 5.25.

Славия е на 11-ото място в класирането на Първа лига с актив от 20 точки, колкото има и десетият Хебър. Домакините са в чудесна форма, спечелвайки последните си 4 срещи във всички турнири. Завръщането на Златомир Загорчич имаше желания положителен ефект. В миналия кръг Славия шокира Лудогорец в Разград, като записа успех с 3:2. Сега “белите” ще се опитат да победят и лидера ЦСКА, който със сигурност ще бъде наясно, че задачата да спечели трите точки в Овча Купел няма да е лесна.

Воденият от Нестор Ел Маестро отбор е лидер в efbet Лига класиране 2023/24. “Червените” имат 41 точки и са с две преднина спрямо втория Черно море. ЦСКА ще иска да увеличи аванса си на върха с победа на стадион “Александър Шаламанов”. В миналия кръг “армейците” постигнаха труден успех над Етър с 2:0 в заключителните минути. Сега условията за игра ще са много по-добри и би трябвало да видим повече от футбол от ЦСКА в сравнение с мача срещу болярите. Въпреки че коефициентите на bet365 дават предимство на лидера в Първа лига, то двубоят се очаква да бъде доста оспорван.