Bet365 дава предимство на Ювентус в жизненоважния мач срещу Удинезе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бианконерите" нямат право на грешка

Тази вечер предстои да станем свидетели на развръзката в Серия А. В един от най-интересните двубои в италианския елит, Ювентус ще посрещне Удинезе на “Алианц Стейдиъм” и ще се опита да се добере поне до участие в Лига Европа.

Настоящата кампания бе изпълнена с редица перипетии за “бианконерите”. Първоначално те бяха наказани с отнемането на 12 точки, което решение впоследствие бе отменено за кратко. В крайна сметка обаче, Ювентус бе отново признат за виновен и този път бе ощетен с 10 точки. След наказанието туринци бяха запратени на седмото място с актив от 59 точки – 1 по-малко от шестия Рома и 2 по-малко от петия Аталанта.

Моментното класиране означава, че “бианконерите” се нуждаят от задължителен успех срещу Удинезе, за да запазят шансове за класиране в Лига Европа. Те обаче ще се надяват и на грешка от страна на Рома или Аталанта, които играя съответно със Специя и Монца.

На пръв поглед този мач е без значение за Удинизе, които не могат нито да се класират за евротурнирите, нито да изпаднат в Серия Б. Те обаче ще се опитат да завършат на колкото се може по-висока позиция в класирането, тъй като това им носи допълнителни финансови дивиденти.

Според Bet365 Ювентус ще спечели двубоят, който е от огромно значение за тях. Коефициентът за победа на “бианконерите” е 1.83. Ставката за изненада от страна на Удинезе е 4.20, тази за равенство 3.60.