Bet365 фаворизира ЦСКА в гостуването на Ботев Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" са фаворити за победата на стадион "Христо Ботев"

Ботев Пловдив приема ЦСКА в интригуващ двубой от 10-ия кръг на efbet Лига тази вечер. Двата отбора се насочват към срещата в добра форма, като домакините имат две победи и едно реми в последните 3 мача, а ЦСКА е постигнал три победи в изминалите 4 шампионатни срещи. Букмейкърът bet365 онлайн за България фаворизира “армейците” за крайната победа в предстоящия мач. Ставката за победа на ЦСКА е 2.00, докато успех на Ботев Пловдив е оценен на 4.00.

Ботев Пловдив имаше кошмарен старт на сезона, но се подобри в последните седмици. “Жълто-черните” взеха седем точки в предходните три кръга на Първа лига. Те записаха победи срещу Етър и Славия, като в миналия кръг направиха 2:2 срещу Лудогорец и бяха на секунди от победата на “Хювефарма Арена”. Ботев Пловдив загуби на два пъти от ЦСКА през миналия сезон, но сега ще се стреми да зарадва феновете си с положителен резултат.

ЦСКА е 4-ти в класирането на Първа лига с 15 точки след 8 изиграни срещи. “Армейците” са в серия от две поредни победи без допуснат гол. Те надвиха ЦСКА 1948 с 2:0 в миналия кръг на “Българска армия”, а преди това разбиха Берое с 3:0 в Стара Загора. Тимът на Нестор Ел Маестро навлиза във форма, а играчи като Дюкенс Назон и Тобиас Хайнц вдигнаха нивото. ЦСКА е фаворит на бет365 за успеха в Пловдив тази вечер, но двубоят няма да бъде лесен за “червените” и те ще трябва да бъдат на върха на възможностите си, за да спечелят.