ЦСКА 1948 застава на пътя на непобедимия Черно море
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" ще се опитат да нанесат първа загуба на "моряците"

Отборите на ЦСКА 1948 и Черно море се срещат днес от 17:30 ч. в Бистрица за мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Букмейкърите дават леко предимство на домакините, въпреки че гостуващият тим не познава вкуса на поражението в първите девет кръга. Може ли ЦСКА 1948 да сложи край на серията без загуба на Черно море?

“Червените” са 9-ти в класирането с 13 точки след 4 победи, 1 реми и 2 загуби, като са с два мача по-малко, но въпреки това изоставането им от челото е голямо. В момента ЦСКА 1948 е с 10 точки по-малко от предстоящия си съперник Черно море, заемащ второто място. Гостите от Варна имат седем победи и две равенства през сезона при голова разлика 19-7.

Черно море записа рутинна победа у дома над Берое в последния си мач в лигата. Преди това “моряците” на Илиан Илиев надвиха Ботев Враца с 1:0 като гости с гол от дузпа. Черно море има три победи и две равенства в своите пет гостувания, като в четири от тях имаше попадения в двете врати.

По традиция отборът на ЦСКА 1948 играе силно като домакин в срещите. “Червените” бяха в серия от две поредни победи в първенството, преди да загубят от ЦСКА с 0:2 в миналия кръг. ЦСКА 1948 ще иска да се върне на правилния път, но дали може да надвие непобедимия Черно море ще разберем след последния съдийски сигнал на мача.