Bet365 очаква Тотнъм да спечели лондонското дерби с Уест Хем
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тази вечер от 22:15 ч. отборите на Тотнъм и Уест Хем излизат един срещу друг в дербито на Лондон от 31-вия кръг на “Премиър Лийг”. Двубоят противопоставя два отбора в колеблива форма, като трите точки са от голямо значение за двата клуба. В bet365 спортни залози прави впечатление, че Тотнъм е изявен фаворит за победата с 1.61 коефициент, докато ставката за успех на “чуковете” е 5.50, а равенството е оценено на 4.00 коеф.

Тотнъм изостава в битката за Топ 4

Отборът на Тотнъм увеличи изоставането си от топ 4 след първия кръг във Висшата лига след подновяването на сезона. “Шпорите” завършиха наравно 1:1 у дома срещу Манчестър Юнайтед, с което изостанаха на 9 точки от четвъртия в класирането Челси, който пък надигра Астън Вила с 2:1 в Бирмингам. Ако погледнем към дългосрочните пазари в Бет365, то коефициентът за Тотнъм да не завърши в топ 4 е 1.015. Явно букмейкърът не дава шанс на “шпорите” в оставащите осем кръга да стопят тази разлика от 9 точки спрямо Челси. Но пък всичко е възможно и при добра серия от резултати в следващите 4-5 кръга, то в заключителната част на кампанията Тотнъм може да бъде на 3-4 точки от четвъртото място.

Воденият от Жозе Моуриньо отбор обаче няма успех в изминалите си 7 мача във всички турнири. В последното си домакинство вече стана въпрос, че Тотнъм подели точките с Ман Юнайтед, след като късен изравнителен гол на Бруно Фернандеш попречи на лондончани да спечелят. Преди това Тотнъм завърши наравно у дома и с Норич (1:1), като също така допусна поражение с 2:3 от Уулвърхемптън. “Шпорите” не могат да си позволят повече издънки и трябва да направят силен мач срещу Уест Хем, за да сложат край на серията си без победа. Домакините ще вложат всички сили за победата, която да ги доближи до топ 4 и да подобри шансовете им за поредно участие в Шампионска лига.

Уест Хем се бори за оцеляване

Времената за Уест Хем са още по-трудни, след като отборът е на 17-ото място в класирането с 27 точки, колкото има и 18-ият Борнемут. Нищо чудно след този кръг “чуковете” да се озоват в зоната на изпадащите. Bet365 не дава шансове на Уест Хем да спечели на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм”, тъй като тимът на Дейвид Мойс има доста висок коефициент за победата. Това е напълно резонно като се има предвид кошмарната форма на Уест Хем на чужд терен. “Чуковете” загубиха изминалите си 6 визити във Висшата лига. Те отстъпиха в две лондонски дербита за този период срещу Кристъл Палас и Арсенал.

В първия си мач от над 3 месеца насам, Уест Хем допусна поражение у дома с 0:2 от Уулвърхемптън преди няколко дни. Така “чуковете” регистрираха четвърта загуба в изминалите си пет мача. Воденият от Дейвид Мойс отбор има само един успех в последните 11 двубоя, така че формата на гостите е трагична.

Тотнъм ще преследва дубъл срещу “чуковете”

Тотнъм спечели с 3:2 на “Лондон Стейдиъм” на 23 ноември 2019 г. в първия мач между двата отбора този сезон във Висшата лига. “Шпорите” ще преследват дубъл срещу този противник през настоящата кампания. Тотнъм има 3 успеха в изминалите 4 двубоя с Уест Хем, така че много хора с bet365 начален бонус спорт ще залагат на успех на домакините и ще се надяват отборът на Жозе Моуриньо да не ги разочарова.