Bet365 отписа младежите на България срещу Нидерландия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шансовете за победа на състава на Александър Димитров са оценени с "космическия' коефициент 8.50

Младежкият национален отбор на България посреща Нидерландия в квалификация за Евро’2023 – последна възможност за възпитаниците на селекционера Александър Димитров да си осигурят поне участие в бараж.

Двубоят е днес от 19.45 часа и ще се играе на столичния стадион “Славия”, като нашите момчета се нуждаят от минимум точка, за да съхранят живи надеждите си за прогрес в надпреварата.

България заема пета позиция в групата си със 7 точки, докато Нидерландия е на второ място с 13. Лидер е Швейцария с 16. При визитата си на Ниската земя, нашите загубиха с 1:3.

Тестът срещу младите “лалета” е повече от сериозен, като в редиците на гостите личат имената на футболисти като Михаел Бакер и Гравенберх, които са оценявани съответно на внушителните 14 и 35 милиона евро.

Неслучайно букмейкърът bet365  не дава почти никакви шансове за младите българия. Коефициентът за победа на селекцията на Александър Димитров е 8.50 срещу 1.33 за успех на госите. Ставката за равенство също е доста висока – 4.33.

Според регламента директно на Евро 2023 в Румъния и Грузия отиват победителите в групите, докато вторите класирани отиват на бараж.

В следващия си мач – на 29 март, България гостува ва Уелс.

Вероятни състави: 

България: Христов, Попов, Антов, Петров, Галчев, Василев, Груев-младши, Бауренски, Кръстев, Джаспър, Николов.

Нидерландия: Схерпен, Ван Евийк, Геертрюда, Бакер, Ван дер Берг, Маатсен, Гравенберх, Рейс, Екленкамп, Зиркзее, Броби.