Шопов: Показахме, че разликата не е толкова голяма
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да сме горди от нашето представяне", обяви талантът.

Младежкият национал Станислав Шопов, който се отличи с гол при поражението от Германия с 2:3, даде мнението си след края на двубоя.

Играчът на ЦСКА призна, че е трудно да се противопоставиш на класата на Бундестима и футболистите им, които играят в топ 5 на първенствата и Шампионската лига.

“Благодаря за поздравленията. Борихме се адски много, всеки на трибуните и пред телевизора мисля, че го е видял. Дадохме максимума. Забравяме този мач, минал е. Възстановяваме се и мислим напред за следващия мач срещу Косово”, каза Шопов.

“Попадението дава увереност не само на мен, но и на моите съотборници. Когато се опитаме да играем футбол, можем и трябва да си вярваме. Трябва да си кажем и някои истини. Германците играят в топ 5 първенствата редовно, играят Шампионска лига, били са в първия отбор. Повечето от нас дори не играем за клубните си отбори. Не обичам да се оправдавам, но това е истината. Показахме, че разликата не е толкова голяма”, смята футболистът на ЦСКА.

“Аз не мисля, че трябва да добавяме нещо за мача с Косово. Днес всеки даде максимума. Ако излезем по същия начин срещу Косово, ще победим. Трябва да сме горди от нашето представяне. Целият отбор сме зад Пламен Андреев. Случи се такъв гол, но нека не забравяме, че преди това изкара две чисти голови положения. Мисля, че всички медии в България трябва да го подкрепите. Ние сме зад него. Чакаме мача с Косово”, завърши Станислав Шопов.