Димитров: Играчите доказаха, че можем да се надиграваме с най-добрите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нека футболните хора си направят изводите дали има нужда от толкова чужденци, или нашите играчи да получават доверие", сподели той.

Националният селекционер на младежите на България – Александър Димитров, бе доволен от представянето на своите играчи, въпреки че родният тим загуби от Германия с 2:3 в евроквалификация, състояла се на стадион “Александър Шаламанов”.

“Супер ми се стори отборът. Играчите дадоха максимума от възможностите си, ние го изисквахме, те също. Благодаря им! Страхотни бяха. Правят чудеса, наистина. За мен е чест да работя с тях. Пламен Андреев не е виновен за нищо, всички сме зад него. Прекрасен човек и прекрасен вратар”, каза Димитров.

“Какво се изписа до мача с Германия? Кому беше нужна тази атака срещу Пламен Андреев? А кой не греши? Нима хората, които го обвиняват, не грешат?! Стратегията беше тренирана. Играчите я изпълниха на над 100%. Благодаря им от цялата си душа и сърце”, продължи той.

“Играчите имат увереност и самочувствие. Има хора, които пречат този отбор да се развива. Има хора, спъващи нашия процес. Много нерви и усилия хвърляме, за да се справяме с тези неща. Колкото до мача с Косово – важно е да възстановим играчите физически и психологически”, добави Димитров.

“Противопоставихме се на изключително скъп и класен отбор. Нашите играчи показаха, че имаме потенциал. Нека футболните хора си направят изводите дали има нужда от толкова чужденци, или нашите играчи да получават доверие. С липсата на доверие, при което са привилигировани чужденците, сме го докарали дотук. Играчите доказаха, че можем да се надиграваме с най-добрите”, завърши селекционерът на “лъвчетата”.