google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сблъсъкът е истинска класика във Висшата лига

Тази вечер, на старта на новия сезон в Англия, един срещу друг се изправят два отбора с богата история – Нюкасъл и Астън Вила. Този двубой с невероятен заряд ще започне в 19:30 часа и ще се играе на стадион “Сейнт Джеймсис Парк”.

През миналия сезон и двата отбора надхвърлиха очакванията на всички към тях. Новият проект в Нюкасъл предвещаваше успехи, но те дойдоха доста по-рано от очакваното. Възпитаниците на Еди Хау показаха чудесен футбол през по-голямата част от сезона и заслужено се добраха до място в топ 4, което им позволи да се завърнат в Шампионска лига през настоящия сезон след доста дълга пауза.

Играчите на Астън Вила, предвождани от опитния специалист Унай Емери също си извоюваха правото да участват в евротурнир макар и по-малко престижен. Противно на всички очаквания “виланите” изпревариха отбори като Тотнъм и Брайтън и завършиха на седмото място, което им дава право на участие в Лигата на конференциите.

Световноизвестният букмейкър bet365 дава по-големи шансове за победа на Нюкасъл. Успехът на “свраките” е оценен с коефициент 1.75, а този на “виланите” доста по-високо – с 4.60. Ставката за равен резултат в мача пък е 3.75.