Bet365 с разнообразни спортни събития в неделя
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Пределно ясно е, че при настоящото положение и прекратените първенства в Европа, то спортните събития в Bet365 не са толкова много, както обикновено. Все пак британският букмейкър предлага доста събития за залагане тази неделя на футбол, тенис на маса, баскетбол и волейбол.

Ще започнем нашият преглед с тиража на букмейкъра на футбол. Днес може да правите залози на две срещи от беларуската елитна дивизия, която стартира преди дни. Това са и най-известните двубои за залагане в бет365. Първият мач от първенството е от 13:00 ч. между отборите на Слуцк и Славия Мозир, а два часа по-късно новакът Белшина посреща ФК Минск. Иначе в програмата на Bet365 букмейкър днес има много приятелски мачове. Повечето от отборите са от Скандинавия, които се готвят за старта на сезона в началото на април. От 19:00 ч. един срещу друг ще излязат отборите на Викинг и Старт, а мало след това Вастерас е домакин на Франке. През целия ден има доста приятелски мачове за залагане.

Сред футболните предложения на бет365 за днес са и мачовете от лигата до 21 г. в Мианмар. В един от най-интересните двубои Ягон Юнайтед посреща Шан Юнайтед, а в друга среща Южен Мианмар гостува на Сагаинг Юнайтед. В Бет365 може да залагате в неделя и на Висшата лига на Бурунди. Това първенство надали ви е много известно, но след направени проучвания може да намерите стойностен залог. Букмейкърът предлага над 20 опции за всяко събитие, сред които краен резултат, азиатски хендикап, първо/краен и гол линия.

Изключително богата е програмата с двубои на тенис на маса. На всеки 5-10 минути почти през целия ден Бет365 ви предлага нова среща в тиража. Мачовете за от Купа TT в Украйна за мъже и жени. Преди мач вие може да залагате на много опции, като има налични хендикап за гейм, залози за гейм точен резултат, двоен резултат, общо за играч и др. Предвид липсата на много спортни дисциплини, то букмейкърът е вмъкнал доста пазари на срещите по тенис на маса.

Продължаваме с прегледа на спортните събития в неделя и отиваме към баскетбол. Над 20 събития за залагане ще намерите в букмейкъра. Всички срещи са от Русия и различните дивизии в страната – МЛБЛ, Невска 1-ва Дивизия и др. Водещите баскетболни първенства са спрени, но все пак има доста мачове в сайта на Бет365.

Програмата на бет365 за неделя включва и волейболни срещи, които отново са от Русия. За всяко събитие може да правите залози за краен изход, точен резултат в сетове, победител в първи сет и общо в мача. Волейболните събития са налични на живо, както и всички други мачове днес в букмейкъра, а при нова регистрация може да вземете и бет365 бонус за спорт.