Bet365 с топ коефициенти за старта на шестия кръг в беларуската Висша лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Днес стартира шестият кръг в беларуската Висша лига – единственото действащо първенство в Европа. В букмейкъра Bet365 може да залагате на едни от най-високите коефициенти на двата мача от беларуския шампионат този петък.

Началото на кръга поставят ФК Смолевичи и Динамо Минск като двубоят е с начален час 18:00. Бет365 онлайн дава предимство на гостите като коефициентът за краен изход 2 е 1.90, докато ставката за успех на Смолевичи е 4.33, а равенството е оценено на 3.25 коеф. На двубоя може да залагате на над 90 различни опции. Гостите от Динамо Минск не направиха добър старт на сезона и са на 12-ото място във временното класиране с актив от 6 точки след 2 победи и 3 загуби при голова разлика 6-5. Те надвиха Неман Гродно с 2:0 у дома в миналия кръг, а преди това отстъпиха с минималното 0:1 на Городея. Проблемите за Динамо Минск идват в гостуванията. Тимът загуби и двете си визити през този сезон като допусна 4 гола. Динамо Минск има 2 победи, 2 равенства и 6 загуби в последните 10 мача, така че не се намира в добра форма.

Съставът на Смолевичи пък ще преследва първата си победа във Висшата лига на Беларус този сезон. Домакините имат 3 равенства и 2 загуби от началото на кампанията като са на предпоследното 15-то място. В миналия кръг те направиха 1:1 при визитата си на Белшина Бобруйск. Преди това Смолевичи подели точките у дома с Шахтьор Солигорск след реми 0:0. Домакините са вкарали само 2 гола от началото на сезона и всичките им пет срещи са завършили с под 2.5 гола, така че може да се насочите към тази опция в предстоящия им двубой с Динамо Минск.

В 20:00 тази вечер започва вторият двубой от шестия кръг на беларуската Премиер лига – Неман Гродно посреща Енергетик-БГУ като Bet365 дава почти равни шансове за успех на двата отбора. Вие може да използвате за залози на този мач bet365 бонус нов клиент, ако сега си откриете сметка за залагане. Неман Гродно заема 14-ото място в класирането, но въпреки това е лек фаворит за успеха и това е малко изненадващо, след като техният съперник е на 4-ото място в таблицата. Неман Гродно има само 1 победа от началото на сезона като тя бе с 2:0 у дома срещу Витебск във втория кръг. След това отборът записа две равенства и едно поражение – 0:2 от Динамо Минск в миналия кръг. Отборът на Енергетик-БГУ започна отлично сезона с 3 поредни победи и 2 сухи мрежи, но в последните си две срещи допусна поражения и не успя да се разпише. В петък вечер тимът на Енергетик-БГУ има добър шанс да спре лошата серия и двоен шанс Х2 на 1.53 коеф. изглежда добра опция за срещата.