Bet365 със залози за Купата на Беларус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Днес ще се проведат полуфиналите реванши в турнира за Купата на Беларус. Букмейкърът Bet365 предлага залози на високи коефициенти и за двете срещи – Шахтьор Солигорск срещу Динамо Брест и БАТЕ Борисов срещу Славия Мозир.

В Бет365 online винаги се предлагат актуалните футболни срещи и турнирът за Купата на Беларус не прави изключение, особено в пандемията от коронавирус, когато има много малко мачове. Нека разгледаме и какви коефициенти предлага букмейкърът за полуфиналните двубои.

БАТЕ Борисов влиза като огромен фаворит в двубоя със Славия Мозир. “Жълто-сините” са домакини в срещата и коефициентът за техен успех е 1.30. Букмейкърът не предлага опция за отбор да се класира напред, но имате много други възможности за залгане като краен точен резултат, брой голове, хендикап, голмайстори и т.н. Славия Мозир няма да бъде лесен опонент за гранда от Борисов, след като вече два пъти ги победи този сезон. В първия 1/2-финален двубой Славия записа минимален успех с 1:0 у дома и има предимство. Тимът от Мозир записа успех с 2:1 в шампионатния мач в края на март, така че ще се надява добрата им серия да продължи. БАТЕ Борисов обаче се намира в добра форма като записа 2 победи в последните си 3 срещи. В тези двубои “жълто-сините” не допуснаха гол и ще се стремят да запазят суха мрежа в реванша срещу Славия, тъй като е много важно да не допуснат попадение.

Всеки клиент на Бет365 може да прави залози на този мач и на всяко друго спортно събитие с bet365 бонус нов играч, ако сега си създаде сметка за залагане.

Вторият полуфинален мач в турнира за Купата на Беларус предлага сблъсък между Шахтьор Солигорск и шампиона на страната Динамо Брест. Шампионите взеха сериозно предимство в първия мач, след като спечелиха с 2:0 у дома на 8 април. След това те записаха шампионатен успех с 3:1 над Ислоч, но последваха две поредни загуби с 0:1 от Витебск и 0:2 от Шахтьор Солигорск през изминалия уикенд. След тези слаби резултати Динамо Брест е на 14-ото място в класирането. Техният съперник ще бъде с повишено самочувствие след победата с 2:0 в събота в Брест. С този успех Шахтьор сложи край на серията си от 4 мача без победа във всички турнири. Те обаче имат много трудна задача в предстоящия мач, а коефициентът за тяхна победа е 1.90. Според Бет365 Динамо Брест може и да загуби двубоя, но шампионите нямат право на провал в турнира за Купата след слабия им старт в първенството. Надали Динамо Брест ще допусне да загуби аванса си от 2 чисти гола в първия мач, така че е много по-вероятно да се класира на финала в турнира.